Vilja, Linnunlaulu lyhythihainen body

Vilja, Linnunlaulu lyhythihainen body

28,00 

Ilmainen toimitus Suomessa yli 85€ tilauksiin
Lähetys 1-3 arkipäivän kuluessa

” Linnun laulu on iloinen tarina suomalaisen metsän tunnelmasta. Linnunlaulu on Luonnonperintösäätiön rauhoitettu metsä Konnevedellä, Savossa. Metsässä viihtyvät monet lintulajit monimuotoisuudensa ansiosta. Metsässä on kuusi- ja mäntymetsää, isoja kiviä, puroja ja lampia” – Merja Palin, kuosin suunnittelija.

Tekstiilipalvelu Oy on mukana suojelemassa suomalaista ikimetsää yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa. Merja Palin on suunnitellut Ikimetsä- kuosit, joiden myynnistä Tekstiilipalvelu lahjoittaa 10% Luonnonperintösäätiölle luonnonsuojeluun. Tätä kautta myös ILONA RANTASALMI on mukana ikimetsien suojelussa. Olemme aina pitäneet luonnosta, luonnonläheisistä kuoseista ja eläimistä. Luonto on meille rauhoittumisen paikka. Haluamme ehdottomasti vaalia Suomen luontoa! Hankkimalla tämän tuotteen myös sinä olet mukana ikimetsien suojelussa.

Linnunlaulu vauvan body on ihanan pehmeää ja mukavaa luomupuuvillaa. Siinä seikkailevat mm. kettu, mäyrä ja orava. Kaunis, lapsenmielinen kangas eläinten ja luonnonystäville. Bodyssa on valkoiset resorikanttaukset ja hihansuissa käänteet.

Huom! Kesän 2022 vauvan bodeissa on uusittu mitoitus. Uudet koot ovat kaksoiskokoja. Tarkistathan koon mittataulukosta ennen tilausta.

Lisätiedot

92% puuvilla 8%elastaani 270g/m2 joustocollege Ökö- tex GOTS BSCI