Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, sähköpostilla ilonarantasalmi@hotmail.fi tai puhelimitse p.045-1379183. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.
Verkkokaupasta tilatessasi saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olet vahvistanut tilauksesi. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta tai tilaamiasi tuotteita ole yhteydessä asiakaspalveluumme!
Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti 3vrk aikana. Laitamme vielä tarkemman tiedon toimitusajasta sähköpostissa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

MaksutavatToimitus


Toimituskulut määräytyy ostoksien yhteishinnan mukaan. Ostokset, joiden yhteishinta on alle 14,90€ toimituskulut on 4,90. Yli 14,90€ ostokset 5,90€. Yli 200€:n tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Mikäli toimituskuluttomasta tilauksesta asiakas palauttaa jotain ja tilauksen summa jää sen jälkeen alle 200€:n perimme toimituskulut laskulla jälkikäteen.

Nouto putiikilta

Toimitustavaksi on valittavissa myös nouto, jolloin toimituskuluja ei peritä.

Vaihto ja palautus


Jos olet vaihtamassa tai palauttamassa, ota AINA ensin yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat tarkemmat tiedot vahtoa/palautusta koskien. Sinulla on 14 vrk:n vaihto ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön, alkuperäiskuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan mahdolliset laput kiinni.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.