Suomalainen verkkokauppa

” Tuuli humisee puiden latvoissa, askeleet uppoutuvat pehmeään sammaleeseen ja auringonsäteet valaisevat metsän kauniisti puiden lomasta. Ilma on raitis ja puhdas. Kuulen lintujen ääniä, aistin kauniita värejä ja tuoksuja. Kerään kupin täyteen mustikoita, kotimaisia, puhtaita marjoja. Istahdan kivelle, maistelen mustikoita ja huomaan vastarannan rantakivellä auringosta nauttivan norpan. Rentoudun ja unohdan arjen kiireet. Nautin.”

Tästä kaikesta ILONA RANTASALMEN tuotteet saavat alkunsa: luonnosta. Suomen luonto, eläimet, puhtaus, sen kauneus ja rauhoittavuus inspiroivat kuosien ja vaatteiden teossa. 

Ehdimme valmistaa trikoovaatteita yrittäjä ystäväni kanssa sivutoimena muutamia vuosia, kunnes ystäväni päättikin siirtyä aivan muihin töihin. Epäröimättä hetkeäkään päätin ryhtyä valmistamaan trikoovaatteita yksin ja kehittämään yritystä eteenpäin. Minulle oli heti selvää, että luonto ja sen kunnioittaminen tulee olemaan yksi tärkeimmistä arvoista yrityksessä ja tuotteissamme.

Nyt vuosia myöhemmin huomaan, että yritys työllistää minut ja osa-aikaisesti myös apulaisia. Minulla on myymälä ja ompelimo Rantasalmella sekä toinen myymälä yhdessä Lauran OMMELLUKSEN kanssa Sulkavalla. Ilokseni voin todeta, että ihmiset arvostavat yhä enemmän kotimaisia, laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Asiakkaani ovatkin sanoneet, etteivät he osaa enää muita vaatteita pitääkään, kun nämä ovat niin mukavia päällä. 

Haluamme valmistaa tuotteita, jotka ovat aikaa kestäviä, Suomessa vastuullisesti valmistettuja, luontoa kunnioittaen ja ennen kaikkea mukavia pitää päällä!

Valmistamme kaikki tuotteemme Rantasalmella, omassa ompelimossamme. Kun asiakas ostaa tuotteemme, hän saa takuulla kotimaisen tuotteen. Rohkaisemme asiakkaita ostamaan laatua ja kotimaista, jotka kestävät aikaa ja joista tiedät miten ja missä ne ovat valmistettu. Silloin luontokin kiittää!  

Tuotteemme ovat tehty kaikenikäisille ja kokoisille. Luonnossa jokainen saa tuntea vapauden ja olla juuri sellainen kuin haluaa. Toivomme, että sinäkin viihdyt vaatteissamme!